0724.450.156 contact@farcasgelu.eu

Închiriere site de prezentare de la 350 lei/lună

Vă ofer servicii de închiriere site-uri web de prezentare la prețuri mici (de la 350 lei pe lună)

Nu aveți încă un site web propriu și nu doriți să investiți încă intr-un site web propriu? Vreți să testați înainte pentru a vedea dacă vă este util un site propriu? Puteți să închiriați un website chiar de la mine.

Totuși, doar un site web nepromovat nu vă folosește la nimic pentru că nu are vizitatori.
Am o veste bună pentru dumneavoastră: publicitatea plătită pe Google sau Facebook (Google AdWords sau Facebook Ads) este ieftină și eficientă.
Vă intereseaza un astfel de serviciu de promovare? Ofer și astfel de servicii de promovare online.

Vă place noul site și vreți să-l păstrați? Contactați-mă pentru a discuta despre o posibila cumpărare a lui de către dumneavoastră (site și/sau domeniu web). Vreți doar site-ul (nu doriți și domeniul web)? Este OK, îl pot transfera pe alt domeniu care vă aparține.

Când vorbim de închiriere site web, nu trebuie să vă bateți capul cu achiziționarea domeniului web, a hostingului necesar, nu trebuie să plătiți serviciile de creare site sau mentenanță (administrare site) tot ce trebuie să faceți este să plătiți un abonament si să-mi furnizați informațiile necesare care să apară pe site (texte și imagini cu serviciile sau produsele dumneavoastră).

Eu voi optimiza din punct de vedere SEO aceste texte și imagini (optimizare SEO on page) și le voi plasa pe noul site.

Domeniul web și site-ul îmi vor aparține, iar atunci când va înceta (din orice motiv) colaborarea dintre noi, voi vinde domeniul web și/sau domeniul și site-ul web altora sau îl voi păstra în portofoliul propriu, eliminând de pe site (desigur) informațiile dumneavoastră specifice (datele de contact, imaginile care vă aparțin, datele specifice firmei dumneavoastră) și voi păstra doar informațiile general valabile, care pot fi folosite și de alte firme.

Acest serviciu are și anumite limitări, dintre care mentionez:

  • nu voi achiziționa un domeniu web scump sau cu numele firmei dumneavoastră. În cazul în care, din diferite motive, colaborarea dintre noi se va încheia, este foarte greu (daca nu imposibil) să vând sau să închiriez altei firme un astfel de nume de domeniu;
  • nu aveti voie să faceți nimic ce ar putea fi defavorabil site-ului /domeniului web, care să conducă la o penalizare Google;
  • nu voi achizitiona teme WordPress, elemente de grafică sau componente plătite, voi realiza rapid un site web de prezentare simplu, cu viteză mare de încărcare, cu design responsiv (în general pe baza Genesis Framework, unul dintre cele mai bune din lume).

Totusi, aceste limitări nu reduc cu nimic posibilitățile site-ului închiriat.

Daca doriți mai multe detalii, vă invit să mă contactați.