0724.450.156 contact@farcasgelu.eu

Administrare site de prezentare de la 500 lei/lună

Ofer servicii de administrare site la preț atractiv (de la 500 le/ lună) pentru website-urile pe care le realizez.

La fel ca o casă, o mașină sau orice alt lucru în lumea aceasta, și un website are nevoie de atenție din partea cuiva, altfel se degradează.
Lăsați aceste treburi tehnice în seama mea, aveți și așa destul de lucru, mai bine vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră și nu vă pierdeți vremea cu așa ceva.

Doriți o nouă adresă de e-mail sau aveți probleme cu site-ul? Mă ocup eu de aceste probleme.

Site-urile de prezentare pe platforma Joomla și WordPress pe care le realizez au o interfață de administrare intuitivă (vă logați cu user și parolă), care permite o ușoară administrare: realizarea update-urilor pentru teme, platforme și pluginuri, modificări de porțiuni de text și adăugare, ștergere sau schimbare imagini, modificare, adăugare sau ștergere pagini, etc.

Vă prezint mai jos o parte din panoul de administrare Joomla (în funcție de componentele instalate și de versiunea platformei, acest aspect poate fi diferit):Panou de administrare site pe platforma Joomla

Panoul de administrare WordPress arată în felul următor (poate fi diferit, in funcție de versiune, personalizare, pluginuri instalate, etc.

Panou de administrare site pe platforma WordPress

Chiar dacă pare un lucru simplu, în realitate nu este chiar asa.

Atunci când v-am livrat site-ul, atât textul cât și imaginile au fost optimizate din punct de vedere SEO.

Modificarea unor bucăți mari de text, adăugarea unor imagini neoptimizate din punct de vedere SEO poate dăuna pozitiilor pe Google pe care le ocupă site-ul dumneavoastră web.

Instalarea unor pluginuri poate duce la conflicte cu celelalte pluginuri sau componente de pe platformă și site-ul poate fi compromis.
Numărul de atacuri ale hackerilor asupra site-urilor din întreaga lume este în creștere și nici un site, oricât de bine realizat, nu este impenetrabil.

Prețuri administrare site de prezentare

Prețurile pentru serviciile de administrare site-uri de prezentare pleacă de la minim 500 lei/lună (cu contract și factură, sunt neplătitor de T.V.A.), în limita a maximum 3 ore pe lună, suficient pentru site-uri mici, de câteva pagini.

În realitate, nimeni nu stă să contabilizeze acest timp, dacă doriți, de exemplu, o mică modificare în site sau o nouă adresă de e-mail, nimeni nu o să vă refuze pentru că ați depășit limita de timp. Acea limită de timp a fost introdusă pentru a elimina exagerările.

Rog clienții să înțeleagă că timpul meu de lucru este împărțit între toate firmele cu care lucrez și îi tratez cu aceeași grijă și respect, indiferent de mărimea firmei sau valoarea contractului, doar că o sumă mai mare plătită înseamnă un timp mai mare

În acest preț sunt incluse activități de:

  • adăugare, modificare și stergere text, fără ca optimizarea SEO on-page a paginii să fie compromisă;
  • încărcare, ștergere sau înlocuire documente pdf, text, etc. în website;
  • încărcare, ștergere sa înlocuire imagini sau fișiere video (nu sunt cuprinse editări de fișiere imagine, audio sau video);
  • eliminmare, adăugare sau modificare linkuri;
  • creare conturi noi de e-mail, modificări la formularele de e-mail;
  • adăugare, ștergere sau modificare de pagini în website.

În cadrul acestor servicii de administrare site nu sunt cuprinse lucrări de grafică (modificări de imagini, realizări de logo-uri, video etc.) sau modificări în codul unor teme Joomla sau Worpress, pluginuri, etc.