Administrare site web WordPress

Administrare (mentenanță) site web de prezentare WordPress

Administrare site WordPress

Ofer servicii de administrare site web (mentenanță) la preț atractiv pentru website-urile WordPress pe care le realizez.

La fel ca o casă sau orice alt lucru, și un website are nevoie de atenție din partea cuiva, altfel se degradează.

WordPress are un panou de administrare intuitiv, vă logați cu user și parolă, astfel că acțiunile de bază sunt simplu de făcut și ați putea să le faceți si singur dacă doriți asta.

Totuși, nu totdeauna lucrurile funcționează cum ne-am dori. În plus, alteori creatorii pluginurilor, platformei WordPress sau ai temelor folosite adaugă noi funcționalități sau fac anumite schimbări, astfel încât este nevoie de cunoștințe mai avansate.

Mentenanță site WordPress

Atunci când v-am livrat site-ul, atât textul cât și imaginile au fost optimizate de mine din punct de vedere SEO. Modificarea unor bucăți mari de text, adăugarea unor imagini neoptimizate etc. sunt acțiuni care pot dăuna pozițiilor pe Google pe care le ocupă firma dumneavoastră.

Instalarea unor pluginuri poate duce la conflicte cu celelalte pluginuri sau componente de pe platformă și website-ul poate fi compromis. Numărul de atacuri ale hackerilor asupra platformelor online din întreaga lume este în creștere și nici un site, oricât de bine realizat, nu este impenetrabil.

Activități de administrare site WordPress incluse

Administrare text

Indiferent dacă este adăugare, modificare și ștergere text, le voi face eu pe toate acestea, fără ca optimizarea SEO on-page a paginii web să fie compromisă.

Link-uri

Este important ca link-urile din website să fie menținute valide. Eu voi avea grijă de acest lucru prin
eliminare, adăugare sau modificare link-uri.

Documente

Când veți avea nevoie, tot eu mă voi ocupa și de încărcarea, ștergerea sau înlocuirea diverselor documente în website. Acestea pot fi pdf, Microsoft Excel etc.

Conturi de e-mail

Serviciul de e-mail este esențial în comunicarea cu clienții. Eu vă ofer întreținerea, creare conturi noi de e-mail, dar și modificări la formularele de contact.

Media

Aceasta inseamnă încărcare, ștergere sau înlocuire imagini sau fișiere video. În acest serviciu nu sunt cuprinse editări de fișiere imagine, audio sau video.

Pagini

Tot eu, in cadrul acestui serviciu de administrare, ma voi ocupa de eventualele adăugiri, ștergeri sau modificari de pagini din website-ul dumneavoastra.

Prețuri administrare site web de prezentare

Prețurile pentru serviciile de administrare site-uri de prezentare pleacă de la minim 500 lei/lună (cu contract și factură, sunt neplătitor de T.V.A.), în limita a maximum 3 ore pe lună, suficient pentru platformele mici, de câteva pagini.

În realitate, nimeni nu stă să contabilizeze acest timp, dacă doriți, de exemplu, o mică modificare sau o nouă adresă de e-mail, nu o să vă refuz pentru că ați depășit limita de timp. Acea limită de timp a fost introdusă pentru a elimina exagerările.

Rog clienții să înțeleagă că timpul meu de lucru este împărțit între toate firmele cu care lucrez și îi tratez cu aceeași grijă și respect, indiferent de mărimea firmei sau valoarea contractului, doar că o sumă mai mare plătită înseamnă un timp mai mare.

În cadrul acestor servicii de administrare site web nu sunt cuprinse lucrări de grafică (modificări de imagini, realizări de logo-uri, video etc.) sau modificări în codul unor teme Worpress, pluginuri, etc.

4.7/5 - (13 voturi)