Creare site web de prezentare, Realizare website

Creare site de prezentare WordPress

Creare site de prezentare WordPress

Fărcaș Gelu Dănuț Întreprindere Individuală prestează servicii de creare site web de prezentare cu interfață de administrare, folosind platforma WordPress.

Sunt aici din 16 ianuarie 2013 și plănuiesc să mai rămân mult timp.

Realizez doar website-uri de prezentare, NU mă ocup de creare site-uri de anunțuri, magazine online sau alte tipuri, realizări de logo-uri și editări de imagini.

De ce aveți nevoie de serviciile mele? Bănuiesc faptul că nu mai este necesar să vă explic asta, de vreme ce sunteți aici, acum.

Creare site web simplu, ușor de citit și de utilizat

Nu trebuie neapărat să aveți un magazin online scump ca să vindeți pe internet. Optați pentru creare site web de prezentare care începe să vândă acum. Este mai avantajos pentru dumneavoastră decât unul perfect, dar care va fi online peste o lună, un an etc. Clientul acesta acum vrea să cumpere, mâine s-ar putea să fie prea târziu. Sigur, vine altul, dar de ce să-l pierdeți?

Sunt milioane de afaceri mai mici sau mai mari în lumea asta care „vând de rup” 🙂 (scuzați expresia) folosind un simplu site de prezentare sau doar postând anunțuri online. Site-ul propriu are însă un mare avantaj asupra anunțurilor: vă aparține și puteți controla tot ce este legat de el: conținutul, aspectul, la un moment dat poate fi chiar vândut etc.

Desigur, uneori este nevoie de proiecte mai complexe, de magazine online sau de ceva mai deosebit, dar de cele mai multe ori nu.

Care este costul pentru realizare website și ce servicii gratuite sunt incluse în preț

Ieftin

Prețul pornește de la 1500 lei și poate varia în funcție de complexitate. În plus, mai aveți nevoie de hosting (găzduire) și domeniu web, dar nu costă mult.
Sigur, am văzut și mult mai ieftin, dar eu sunt aici din 2013, pe cei care vă oferă "luna de pe cer" pe 1 leu s-ar putea ca mâine să nu-i mai găsiți, iar "luna de pe cer" s-ar putea să nu fie chiar ce v-ați așteptat să primiți. 🙂

Certificat SSL

Noul dumneavoastră site va avea instalat un certificat SSL, care asigură criptarea datelor dintre platforma web și vizitator. În general folosesc certificate SSL gratuite de la Let's Encrypt. În ultimul timp browserele (Google Chrome, Mozilla Firefox etc.) marchează ca fiind nesigure website-urile fără certificate SSL.

Ușor de administrat

Dupa creare, vă veți putea administra singur site-ul, dacă doriți asta. Este relativ simplu să faceți acțiunile de bază, acesta fiind creat folosind platforma WordPress.
Pentru o administrare profesională, puteți opta pentru serviciile mele de administrare (mentenanță) website WordPress.

Ușor de utilizat de către vizitatori

Am văzut website-uri superbe, dar pe care "nu știai cum să le apuci". Dacă vreți să folosiți site-ul pentru a obține vânzări pentru o afacere, ar trebui ca acesta să poată fi utilizat cât mai ușor și intuitiv de către toți vizitatorii, altfel puteți să îi pierdeți.

Online rapid

Website-ul dumneavoastră de prezentare este online în câteva zile. Practic, puteți să incepeți să vindeți imediat. Doar în cazul unui proiect mai complex poate dura mai mult. Deveniți online acum și începeți să vindeți, să faceți bani, sigur aveți nevoie. În timpul acesta se poate realiza și website-ul visat de dumneavoastră, iar când este gata îl puteți muta (sau nu) pe domeniul primului.

Optimizat SEO On-Page

Site-urile realizate de mine sunt bine optimizate din punct de vedere SEO on-page (titluri, descrieri, viteza de încărcare, imagini etc.). Acest lucru nu este valabil totdeauna pentru alți furnizori, iar unii oferă separat acest serviciu. Oricât de frumos este un website, dacă nu are vizitatori, nu vă folosește la nimic și este păcat de bani.

Viteza mare de incarcare

În general, mulți vizitatori abandonează site-urile lente, care se încarcă greu, căutând unul care este mai rapid.
Viteza de incărcare contează foarte mult, mai ales când este vorba de cei care folosesc un smartphone sau o tabletă pentru a-l putea accesa.

Consultanță domeniu/hosting

În cazul în care vă este greu să vă decideți sau nu știți cum se face, vă pot oferi eu consultanță în alegerea și cumpărarea numelui de domeniu și hostingului (găzduirii). Pentru servicii de hosting WordPress eu vă recomand cu incredere firma Simplenet.

Adaptat și pentru mobil

Tot mai mulți dintre noi folosim telefonul mobil pentru a naviga pe internet. Traficul mobil (accesările de pe device-uri mobile, smartphone în special) reprezintă acum cel mai mare procent din traficul total. Dacă aveți un site vechi, care nu are design responsive, acum ar fi momentul să-i faceți un re-design. Altfel, veți pierde inutil clienți si bani. Vreți să pierdeți bani? Nu cred asta.

Integrat cu retele sociale

Afacerea dumneavoastra are pagini pe retelele de socializare (Facebook, Instagram etc.)? Foarte bine, așa și trebuie! Integrarea site-ului cu rețelele de socializare vă aduce doar avantaje, ar fi păcat să nu profitați de acest lucru. Sunt sigur că știți asta, dar "banii nu cresc în copaci" 🙂 , așa că este păcat să-i pierdeți inutil. astfel.

Adrese de e-mail personlizate

Pot să vă setez gratuit și câteva adrese de e-mail pe domeniul dumneavoastră web. Opțional, pot face setările pentru ca să primiți și trimiteți e-mailuri folosind noile adrese din vechea dumneavoastră adresă de Gmail sau Yahoo! mail.


Search Console, Google Analytics și Compania mea pe Google

De unde vin, unde pleacă și ce fac vizitatorii dumneavoastră din online? Este bine să știți asta. În plus, vă ofer și listarea companiei dumneavoastră prin serviciul "Compania mea pe Google".

Website sau pagină de Facebook?

Aveți deja o pagină de Facebook pentru compania dumneavoastră și vă puneți întrebarea: de ce am nevoie de un site web?

O astfel de pagină Facebook este gratuită și multe au poziții foarte bune pe Google. In plus, nu trebuie să vă bateți capul cu hosting, domenii web etc.

Am citit undeva pe internet o remarcă genială: „ți-ai construi o casă pe un teren care nu îți aparține?„.
Aveți acea pagină de Facebook? Foarte bine, este utilă, dar trimiteți clienții pe site-ul dumneavoastră web, faceți-l cunoscut cât mai mult.

Pe site-ul web propriu, dumneavoastră faceți regulile, în timp ce Google și Facebook își schimbă în ultimul timp politicile în sensul de a „stoarce” cât mai mulți bani de la dumneavoastră și nu aveți ce să faceți, trebuie să acceptați acest lucru. Aceste pagini, de fapt, nu vă aparțin dumneavoastră.

Credeți că Facebook a fost creat cu unicul scop de a vă aduce dumneavoastră bani? 🙂

Nu spun că paginile Facebook sunt inutile și trebuie să renunțați la ele! Nu, nu am spus asta, sunt foarte utile.

Ce vă recomand eu? Pagini pe rețele sociale, integrate cu website-ul firmei, ajutând la promovarea lui.

Aduceți clienții pe către dumneavoastră!

Cât costă serviciile de creare site de prezentare WordPress?

  • manopera pentru creare site web (ce-mi plătiți mie), în funcție de complexitate, începe de la 1500 lei (cu contract și factură, neplătitor de T.V.A.).
  • cumpărarea domeniului web. Eu le cumpăr de aici.
  • hosting (găzduire). Eu sunt mulțumit de Simplenet (hosting românesc specializat pentru WordPress), dar am folosit și serviciile altor firme.
  • alte cheltuieli (dacă este cazul, dar în general nu este);
  • pentru toate sumele se eliberează facturi fiscale.
4.4/5 - (14 voturi)