0724.450.156 contact@farcasgelu.eu

Creare site de prezentare de la 1000 lei

Creare site de prezentare responsiv (adaptat si pentru mobil: tableta, smartphone) Fărcaș Gelu Dănuț Întreprindere Individuală prestează servicii de creare site-uri de prezentare cu interfață de administrare, folosind Joomla sau WordPress (cele mai multe):

 • ieftine (prețul pornește de la 1000 lei, cu contract și factură);
 • online rapid (în câteva zile, în funcție de complexitate);
 • având implementat SSL;
 • simple și ușor de utilizat de către clienți;
 • ușor de administrat de către dumneavoastră;
 • viteza mare de încărcare (utilizati instrumentele Google să verificați viteza aici);
 • cu bună optimizare SEO on-page (titluri, descrieri, etc.);
 • cu design responsiv (vedeți aici site-ul meu pe tabletă sau smartphone, testați gratuit și alte site-uri);
 • integrate cu paginile business de Facebook, Twitter și Google+.
 • adaptate pentru vânzări (nu trebuie neapărat să ai un magazin online ca să vinzi pe internet, un bun site de prezentare „face telefoanele să sune” și vă aduc clientii în magazin).

Realizez doar site-uri de prezentare, NU mă ocup de creare site-uri de anunțuri, magazine online sau alte tipuri, realizări de logo-uri și editări de imagini.

Pot realiza inclusiv site-uri web care au și versiune AMP (Accelerated Mobile Pages, o nouă tehnologie introdusă recent de către Google).

De ce vă trebuie un site web? De ce vă trebuie un site de prezentare adaptat pentru mobil și cu viteza mare de încărcare? Pentru că tot mai multă lume se documentează online înainte de a cumpăra ceva. Sunt sigur că vreți să fiți acolo unde sunt și potențialii clienți.

Nu vreți să investiți încă într-un site web propriu? Puteți să închiriați un site web, vedeți oferta mea de închiriere site.

Cât costă un site de prezentare

 Cheltuielile pentru serviciul de creare site web de prezentare sunt următoarele:

 • manopera pentru creare site (ce-mi plătiți mie), în funcție de complexitatea site-ului, începe de la 1000 lei (cu contract și factură, neplătitor de T.V.A.). Temele Joomla sau WordPress nu vor fi editate la nivel de cod;
 • cumpărarea domeniului web. Eu le cumpăr de aici.
 • hosting (găzduire). Eu sunt mulțumit de Simplenet (hosting românesc specializat pentru WordPress),  Hostico sau Webfactor.
 • opțional, creare pagini de business de Twitter, Facebook și Google+ (50 lei/bucată).
 • alte costuri opționale: de exemplu, teme WordPress sau Joomla premium pe care le voi cumpăra pentru site-ul dumneavoastră etc.

Pentru toate sumele se eliberează facturi fiscale.
Pachetul nu include intervenții ulterioare în site (personalizări și modificări ulterioare ale site-ului) sau servicii de instruire a beneficiarului în a-si realiza singur site-ul.

Nu ofer servicii de instruire în utilizarea Google AdWords, Facebook Ads, etc. Așa cum nu cereți frizerului să vă învețe să tundeți, vă rog sa nu îmi cereți să vă învăt să faceți site-uri sau să vă învăt cum se face promovarea 😉 .

Servicii gratuite incluse în preț

În prețul serviciilor plătite de creare site-uri de prezentare, pentru clienții mei ofer și o serie de servicii gratuite:

 • consultanță gratuită în cumpărarea numelui de domeniu și hostingului (găzduirii);
 • înscrierea site-ului în Search Console, implementarea Google Analytics, poziționarea locației companiei dumneavoastră locale pe Google (prin serviciul „Compania mea pe Google” oferit de Google)..
 • integrarea site-ului cu rețelele sociale: Google+, Facebook, Twitter;
 • implementare SSL (în general utilizez SSL gratuit oferit de Let’s Encrypt);
 • pănă la 5 adrese de e-mail pe domeniul cumpărat de dumneavoastră și, opțional, setarea unor adrese de Gmail sau Yahoo! mail ca și client de e-mail pentru noile adrese (citiți și trimiteți e-mailuri cu noile adrese din vechea dumneavoastră căsuță de e-mail). Pentru detalii, contactați-mă.

Creare site-uri de prezentare simple, ușor de citit și de utilizat

Un foarte bun om de afaceri pe care-l cunosc folosește mereu un citat din Voltaire: „mai binele este dușmanul binelui”.

Uitați-va la simplitatea site-ului Google, Wikipedia sau la site-urile altor mari firme. Chiar credeți că nu ar fi avut bani pentru un design mai … „frumos”?… 😉

Creare site-uri de prezentare cu design responsiv

Aveți deja un site web, de ce v-ar trebui un site web adaptat pentru mobil?  Pentru că acolo sunt clienții dumneavoastră.

Tot mai multă lume accesează site-urile de pe smartphone sau tabletă, poate și dumneavoastră faceți asta. Tot mai multă lume are un telefon conectat la internet. Ei sunt clienții dumneavoastră potențiali, depinde de dumneavoastră dacă sunteți acolo unde sunt ei: pe internet.

În plus, Google pune din ce în ce mai mult accent pe acest lucru (design responsiv, adaptarea pentru device-urile mobile: smartphone, tableta etc.) și pe viteza de încărcare.

Pentru că sunt tot mai multe persoane care folosesc tableta sau telefonul mobil (smartphone) pentru a intra pe internet, în ultimul timp m-am axat pe realizarea unor site-uri web adaptate și pentru acestea (cu design responsiv).

Pentru a vedea cum arată site-urile web pe diverse tipuri de dispozitive, eu folosesc Responsinator, este extrem de simplu, gratuit, ceva asemănător cu Google.

În plus, la site-urile realizate de mine, doar pe dispozitivele mobile (smartphone, tabletă) apare un buton suplimentar (invizibil pe desktop sau laptop), care îi dă posibilitatea cliebntului să vă telefoneze direct din site. Pentru anumite firme (de tractări auto, de exemplu), unde traficul vine preponderent de pe mobil, acest lucru le dă în față concurenței un anumit avantaj. Gândiți-vă la raportul avantaje versus costuri și luați decizia care vi se pare potrivită.

Creare site de prezentare optimizat SEO on-page

Site-urile realizate de mine sunt bine optimizate din punct de vedere SEO on-page (titluri, descrieri, etc.), lucru care nu este valabil totdeauna pentru alți furnizori, unii oferă separat acest serviciu.

Optimizarea site-ului on-page este cuprinsă în prețul pentru creare site.

Creare site de prezentare care să aducă clienți

Nu-ți trebuie un magazin online ca să vinzi pe internet, un bun site de prezentare poate face „telefoanele să sune” și aduce clienții în magazin.
Dacă vreți vânzări, gândiți-vă din start site-ul ca un „agent de vânzâri”, nu vă lasați induși în eroare doar de aspect.
Foarte multe site-uri de firmă nu au fost gândite ca un site care să aduca bani.
Gândiți-vă (din nou) la simplitatea combinată cu ușurința în utilizare a site-urilor importante: Google sau Wikipedia.
Alegeți un website cât mai rapid. Google ține din ce în ce mai mult seama în poziționarea site-urilor de viteza de încărcare, dar și utilizatorii „urăsc” site-urile lente, care se încarcă greu și le abandoneaza, căutând un site mai rapid.

Cât de rapid este website-ul dumneavoastră? Vedeți aici viteza de încărcare, folosind chiar instrumentele furnizate de Google.

Site web sau pagină de Facebook (Google+)? Creare site web integrat cu rețelele sociale

Poate vă puneți întrebarea: de ce am nevoie de un site? Aveți o pagină de Facebook sau Google+ de firmă și vi se pare suficient.
Mai ales că o astfel de pagină Facebook sau Google+ este gratuită și multe au poziții foarte bune pe Google.
Citeam undeva pe internet o remarcă genială: „ți-ai construi o casă pe un teren închiriat?”.

Pe site-ul dumneavoastră web, dumneavoastră faceți regulile, în timp ce Google și Facebook își schimbă în ultimul timp politicile în sensul de a „stoarce” cât mai mulți bani de la dumneavoastră și nu aveți ce să faceți, trebuie să acceptați acest lucru. Aceste pagini, de fapt, nu vă aparțin.

Paginile de Google+, Facebook sau Twitter sunt inutile și trebuie să renunțați la ele? Nu, nu am spus asta, sunt foarte utile.
Ce vă recomand eu? Pagini de Twitter, Facebook și Google+, împreună cu un site web, integrate cu site-ul web al firmei.

În cazul în care nu aveți pagini de bussiness (de firmă) pentru rețelele sociale Facebook, Twitter, Google+, le voi crea pentru dumneavoastră și le voi integra în site. Nu confundați paginile personale de Facebook sau Google+ cu paginile de firmă (de business), nu sunt acelasi lucru.

Nu mă ocup de postare pe rețelele sociale (Facebook, Twitter, Google+), serviciul constă doar în realizarea paginii.