Google Ads (fostul Google AdWords)

Google Ads (fostul Google AdWords)

Google Ads (fostul Google AdWords)

Google Ads (fostul Google AdWords) reprezintă una dintre cele mai rapide și eficiente metode de a obține vizitatori pe site-ul dumneavoastră.

Practic, puteți să fiți contactați de clienți chiar și în următoarele minute după ce aveți un site online și ați dat drumul unei campanii de promovare Google Ads.

Pe scurt, licitați contra concurenților dumneavoastră pentru a cumpăra click-uri (vizite pe site) de la Google.

în funcție de suma oferită de fiecare concurent și un scor de calitate, anunțul este plasat mai sus sau mai jos în pagină.

Optimizarea campaniilor de promovare

O campanie Google Ads bine optimizată este o mină de aur, vă aduce clienți și bani, în timp ce una neoptimizată vă face să cheltuiți mai mult decât ar trebui pentru fiecare click spre site-ul dumneavoastă.

Este nevoie atât de o setare inițială corectă a campaniilor, cât și o monitorizare și optimizare permanentă a lor.

Obținerea unui scor bun de calitate poate însemna ca anunțul dumneavoastră să apară deasupra anunțului concurenței, chiar dacă aceștia oferă un preț mai mare pentru fiecare vizită pe site.

Prețuri administrare campanii Google Ads

Ce buget este necesar pentru a derula o campanie Google Ads? Cât trebuie să plătiți motorului de căutare pentru fiecare click? Dumneavoastră stabiliți cât doriți să cheltuiți zilnic și cât oferiți pentru un click. Puteți modifica aceste valori în orice moment.

Ca să vă faceți o idee, companiile mici cu care lucrez eu plătesc Google în general între 50 lei și 100 lei pe zi. Fiecare atât cât poate, iar campaniile pot fi întrerupte șau repornite instant, prin câteva click-uri.

Sunt multe lucruri de discutat pe această temă, dar nu o să o fac aici, contactați-mă și vă voi da pe larg toate explicațiile.

Anumite nișe sunt mai scumpe, anumite cuvinte cheie sunt mai scumpe sau mai ieftine, în funcție de concurență și de prețul oferit de ceilalți competitori ai dumneavoastră.

În cazul în care veți opta ca eu să vă administrez campania, pe lângă sumele plătite către Google îmi veți plăti și mie o sumă stabilită de comun acord prin contract.

Pentru toate sumele cheltuite în cadrul campaniilor de promovare, din contul Google Ads puteți descărca lunar o factură fiscală pe care o puteți introduce în contabilitatea firmei. De asemenea, eu vă voi oferi factură pentru sumele primite.

Nu uitați de faptul că plățile către Google sunt cu taxare inversă.