Optimizare SEO on page și off page

Optimizare SEO servicii profesionale

Optimizare SEO pentru site

Prin servicii de optimizare SEO profesionale, făcute de un specialist, site-ul dumneavoastră poate ajunge pe prima pagina Google. Aceasta este o metodă foarte eficientă de promovare online.

Toată lumea caută pe Google, dar puțini dintre aceștia merg mai departe de prima pagină. Pentru acesta aveți nevoie de servicii SEO profesionale, pe care sigur vi le doriți la un preț corect.

Eu am experiență și rezultate. Dacă veți alege să lucrăm împreună vă veți convinge și dumneavoastră de asta, la fel cum au făcut-o mulți alți clienți de-ai mei, cu unii dintre aceștia colaborând de mulți ani, chiar din 2013.

Servicii optimizare SEO on page și off page

Serviciile de optimizare SEO pentru site-uri sunt împărțite în două categorii principale: on page și off page. Fiecare își are rolul și importanța ei. Eu, în calitate de specialist (din București), vă pot oferi servicii profesionale pentru ambele modalități. Totul va fi explicat simplu, concret și coerent, așa încât dvs. să înțelegeți perfect oferta mea.

Ca o introducere, foarte pe scurt, trebuie să știți că partea on page reprezintă optimizarea în interiorul site-ului dvs., în timp ce off page se face în afara website-ului. Ar fi multe de spus, dar voi spicui doar căteva informații pe scurt.

Optimizare SEO on page

Meta titluri

Meta titlurile au o importanță capitală. Utilizarea corectă a cuvintelor cheie, lungimea, dar și optimizarea lor pentru a fi atractive pentru vizitatori sunt doar câteva dintre lucrurile de luat în calcul.

Descrieri meta

Chiar dacă nu influențează direct obținerea unui anumit ranking, o meta descriere bine realizată atrage vizitatorii, iar astfel crește rata de click și se îmbunătățește poziția site-ului în Google.

URL-ul paginii

URL-ul (adresa) paginii îi dă motorului de căutare informații importante despre conținutul acesteia, astfel încât acesta trebuie să fie optimizat corect (ca lungime, cuvinte cheie etc.).

Indexare ușoară

Webite-ul dumneavoastră ar trebui să poată fi indexat și "parcurs" cu ușurință de "roboțeii" motoarelor de căutare. Aici robot.txt și harta site-ului (sitemap) au o mare importanță și trebuie să fie corect făcute.

Taguri HTML

Paginile web ar trebui să fie bine structurate folosind taguri html.
O pagină având titluri și subtitluri este mai ușor de parcurs și de înțeles atât de oameni, cât și de motoarele de căutare.

Link-uri

Un site cu o bună optimizare conține (trebuie să contină) link-uri, atât interne cât și externe. Evident că acestea trebuie să fie introduse în website unde trebuie și mai ales cum trebuie.

Text

Va trebui să optimizăm și conținutul (textul) din cadrul paginilor web. Acesta trebuie să fie unic, valoros și cât mai detaliat (lung). O atenție deosebită ar trebui acordată primului paragraf, care are o mai puternică influență.

Media (imagini și video)

Este necesar ca website-ul să conțină imagini. Când un client intră pe un site, înainte de orice, este atras în primul rând de imagini și video. Optimizarea imaginilor și fișierelor video nu trebuie deloc neglijată.

Servicii SEO tehnice

Viteza de încărcare a site-ului, existența unui certificat SSL valid sau un design responsiv sunt servicii de optimizare SEO tehnice de luat în considerare. Nimeni nu iubește website-urile lente, nici vizitatorii, nici Google.

Servicii SEO off page, profesionale

Studierea competiției

Studierea competiției este primul pas în domeniul servicii optimizare SEO, profesionale, off page. Ca în orice luptă, in bătălia pentru un loc fruntaș în căutări pe Google, trebuie să-ți cunoști foarte bine adversarii ca să îi poți detrona.

Backlink-uri

Strategia de link building este de baza. Autoritatea domeniului și paginii de unde vine link-ul, relevanța conținutului din acel site, textul ancoră, plasarea link-ului în pagină etc. sunt factori de mare importanță.

Crearea unui brand

Din ce în ce mai mult, Google favorizează în căutări brandurile puternice pentru că prezintă o mai mare încredere.
Cu cât numărul de căutări folosind numele brandului vor crește, cu atât veți prezenta o mai mare încredere.

Compania mea pe Google

Crearea unui cont gratuit Compania mea pe Google este un alt pas important în promovarea site-ului dvs.
Afișarea profilului firmei vizitatorilor din zona dvs. în Google Search și Google Map vă poate aduce clienți.

Semnalele sociale

Chiar dacă nu influențează direct pozițiile pe Google, prezența dumneavoastră acolo vă ajută să o imagine de brand puternic. În plus, multe pagini de pe aceste rețele au un ranking bun în motorul de căutare Google.

Crearea unui brand

Din ce în ce mai mult, Google favorizează în căutări brandurile puternice pentru că prezintă o mai mare încredere.
Cu cât numărul de căutări folosind numele brandului vor crește, cu atât veți prezenta o mai mare încredere.

Advertoriale SEO

Publicarea unor advertoriale SEO în site-uri cu autoritate mare este una dintre cele mai eficiente metode de a obține backlink-uri spre website-ul dumneavoastră. Totuși, acest serviciu trebuie tratat cu grijă, pentru a nu risca o penalizare din partea Google.

Acestea sunt articole asemănătoare editorialelor, dar au și rolul de promovare a unei afaceri prin inserarea de link-uri.

Colaborez atât cu publicații online de top, având autoritate mare și un trafic ridicat, dar și cu cele locale, ce vă pot îmbunătăți poziția pe local (căutări legate de o anumită localitate sau zonă geografică).

Multe dintre aceste publicații online locale au un trafic bun și autoritate mare, iar de multe ori prețul este foarte convenabil.

Bugetul necesar

Pentru postarea unui astfel de articol, publicațiile online cer sume de ordinul a 100 €…200 €, uneori mult mai mult, alteori mai puțin. V-am dat această valoare orientativă doar pentru a vă face o idee despre sumele de care veți avea nevoie. Pe lângă acestea mai apar și alte cheltuieli mai mici sau mai mari (servicii precum scrierea și optimizarea articolului etc.).

5/5 - (13 voturi)