Optimizare SEO

optimizare seo

Optimizare SEO

Prin optimizare SEO, facuta de un specialist in astfel de servicii, site-ul dumneavoastra poate ajunge pe prima pagina Google. Aceasta este cea mai eficienta metoda de publicitate online. Toata lumea cauta pe Google si, daca vreti ca afacerea dumneavoastra sa fie de success, trebuie sa fiti intre primii. Pentru aceasta, aveti nevoie de servicii SEO profesionale, pe care sigur vi le doriti la un pret convenabil. Mai pe scurt: aveti nevoie de Farcas Gelu Danut – Intreprindere individuala, din Bucuresti.

Eu sunt expert in domeniu, am experienta, dar mai ales rezultate. Daca veti alege sa lucram impreuna, va veti convinge si dumneavoastra de asta. La fel cum au facut-o multi alti clienti de-ai mei, ale caror site-uri sunt acum pe primele locuri la cautarile din domeniul lor.

Servicii SEO On-Page si Off-Page

Optimizarea SEO este impartita in doua categorii principale: On-Page si Off-Page. Fiecare isi are rolul si importanta ei. Eu, in calitate de specialist, va pot oferi serviciile mele pentru ambele modalitati. Totul va fi explicat simplu, concret si coerent, asa incat dvs sa intelegeti perfect oferta mea.

Ca o introducere, pe scurt, trebuie sa stiti ca SEO On-Page reprezinta optimizarea corecta din interiorul site-ului dvs. Cat despre optimizarea Off-Page, aceasta se realizeaza prin publicare de advertoriale / articole unde trebuie si mai ales cum trebuie. Dar, iata mai jos oferta detaliata.

Optimizare On-Page

Titluri

Titlurile sunt printre primele lucruri care "sar in ochi" atunci cand deschizi un site. Bineinteles ca Google stie acest lucru si acorda o mare importanta optimizarii corecte a acestora.

Imagini

Este primordial ca website-ul sa contina imagini. Cand un client intra pe un site, inainte de orice, vede imaginile. Este motivul pentru care Google cere ca ele sa contina descrie (alt) si sa se incarce rapid.

Link-uri

Un site bine optimizat contine (trebuie sa contina) link-uri, atat interne cat si externe. Evident ca acestea vor fi introduse in website unde trebuie si mai ales cum trebuie.

Text

Partea de text, continuta in interiorul unui site, trebuie sa reprezinte clar domeniul de activitate al afacerii tale. Cuvintele cheie trebuie atent folosite pentru o buna optimizare SEO On-Page.

Descrieri Meta

Descrierea meta este partea de text ce apare atunci cand Google afisa rezultatele cautarii unui cunant cheie. Optimizarea corecta a acestor descrieri este extrem de importanta.

Viteza de incarcare

Vitezei de incarcare a unui website i se acorda din ce in ce mai multa importanta in domeniul SEO. Daca de site-ul tau nu se ocupa un specialist, multi factori pot impiedica incarcarea rapida.

Optimizare Off-Page

Studierea competitiei

Studierea competitiei este primul pas in optimizarea SEO Off-Page. Ca in orice lupta, in batalia pentru un loc fruntas in cautari pe Google, trebuie sa-ti cunosti foarte bine adversarii ca sa ii poti detrona.

Advertoriale SEO

Publicarea de advertoriale SEO (articole publicitare) e o excelenta modalitate de promovare, daca este facuta bine. Pentru asta, ai nevoie de un specialist care sa stie unde sa publice advertoriale, dar si cum.

Optimizarea ancorelor

Ancorele catre site-ul tau au o importanta majora pentru partea de SEO Off-Page. Ele vor fi pozitionate strategic si optimizate in asa fel incat sa produca rezultatele asteptate.

Optimizare SEO Off-Page. Advertoriale SEO

Optimizarea SEO Off-Page este principala mea activitate. V-as putea povesti foarte multe despre asta, intrand in zeci si zeci de detalii tehnice. Prefer sa va spun altceva, in schimb. E metoda prin care imi fac clientii sa zambeasca, bucurosi de clasarea site-urilor in Google. E drept, poate fi putin mai costisitoare, dar si rezultatele sunt mereu pe masura asteptarilor.

Ca specialist in acest domeniu, am ales sa lucrez cu cei mai buni. De aceea, colaborez cu site-uri de top, cu autoritate foarte mare, unde va pot publica si dumneavoastra advertoriale profesionale, de calitate. Gratie acestora, rezultatele nu se lasa foarte mult asteptate.
 

De asemenea, ofer alternative foarte bune si pentru cei ce isi doresc SEO local. prin publicare de articole in site-uri locare, la preturi extrem de avantajoase.

Asadar, daca va doriti ca afacerea dumneavoastra sa fie pe un loc fruntas pe Google, alegeti un expert in servicii de optimizare SEO. Alegeti Farcas Gelu Danut – Intreprindere Individuala.

Sună acum!
0724.450.156
Trimite e-mail!
contact@farcasgelu.eu